Highlights PSV - Ajax Vrouwen (Eredivisie Cup)

Highlights PSV - Ajax Vrouwen (Eredivisie Cup)

De vrouwen van Ajax nemen het op tegen PSV in het kader van de Eredivisie Cup. De wedstrijd eindigde na reguliere speeltijd op een gelijkspel van 2-2. Tijdens het nemen van de strafschoppen blijkt Ajax de winnende partij na twee missers van PSV. Voor Ajax is het een mooie aanloop voor de grote wedstrijd tegen Bayern München voor de Champions League zes dagen erna.

__ Bekijk de highlights van de wedstrijd hieronder.__

Highlights <em>PSV - Ajax Vrouwen</em> (Eredivisie Cup) De vrouwen van Ajax nemen het op tegen PSV in het kader van de Eredivisie Cup. De wedstrijd eindigde na reguliere speeltijd op een gelijkspel van 2-2. Tijdens het nemen van de strafschoppen blijkt Ajax de winnende partij na twee missers van PSV. Voor Ajax is het een mooie aanloop voor de grote wedstrijd tegen Bayern München voor de Champions League zes dagen erna. __ Bekijk de highlights van de wedstrijd hieronder.__ Bekijk ook Sherida Spitse terug naar Nederland en favoriete club Ajax (video) Bekijk deze video » Samenvatting FC Twente - Ajax (Vrouwen Eredivisie) Bekijk deze video »
Voetbal :
Highlights PSV - Ajax Vrouwen (Eredivisie Cup)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Highlights PSV - Ajax Vrouwen (Eredivisie Cup) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier