Gitanjali (15) is uitgeroepen tot 'Kind van het Jaar' (video)

Gitanjali (15) is uitgeroepen tot 'Kind van het Jaar' (video)

Al eerder roept Time Magazine 'Persoon van het Jaar' uit, maar dit jaar voor het eerst 'Kind van het Jaar'. Gitanjali is de gelukkige en wordt verkozen als 'Kind van het Jaar'. Ze is verkozen naar aanleiding van haar uitvindingen om bijvoorbeeld lood uit water te halen. Daarnaast maakte ze een app tegen cyberpesten. Gitanjali vindt, in tegenstelling tot veel andere kinderen van haar leeftijd, school interessant: "Ik houd van leren"

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

<em>Gitanjali</em> (15) is uitgeroepen tot '<em>Kind</em> van het Jaar' (video) Al eerder roept Time Magazine 'Persoon van het Jaar' uit, maar dit jaar voor het eerst 'Kind van het Jaar'. Gitanjali is de gelukkige en wordt verkozen als 'Kind van het Jaar'. Ze is verkozen naar aanleiding van haar uitvindingen om bijvoorbeeld lood uit water te halen. Daarnaast maakte ze een app tegen cyberpesten. Gitanjali vindt, in tegenstelling tot veel andere kinderen van haar leeftijd, school interessant: "Ik houd van leren" Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Jeugdjournaal: Cairo (11) heeft eigen business in huidcrèmes (video) Bekijk deze video » Illegaal vuurwerk aangeboden via social media (video) Bekijk deze video »
TV :
Gitanjali (15) is uitgeroepen tot 'Kind van het Jaar' (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gitanjali (15) is uitgeroepen tot 'Kind van het Jaar' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier