AZ-clubwatcher Nik Kok over vertrek Arne Slot: "Heel rigoreus" (video)

AZ-clubwatcher Nik Kok over vertrek Arne Slot: "Heel rigoreus" (video)

Het slaat in als een bom, het ontslag van trainer Arne Slot. Volgens AZ-clubwatcher Nik Kok is het ontslag te verklaren, maar hij vertelt over de aankomende cruciale Europa League wedstrijd in Kroatië: "Als je dan de trainer ontslaat dan is dat heel rigoreus ja." Daarmee gaat AZ een onzekere periode in.

Bekijk de video van het AD hieronder.

AZ-clubwatcher <em>Nik Kok</em> over <em>vertrek</em> Arne Slot: &quot;Heel rigoreus&quot; (video) Het slaat in als een bom, het ontslag van trainer Arne Slot. Volgens AZ-clubwatcher Nik Kok is het ontslag te verklaren, maar hij vertelt over de aankomende cruciale Europa League wedstrijd in Kroatië: "Als je dan de trainer ontslaat dan is dat heel rigoreus ja." Daarmee gaat AZ een onzekere periode in. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Samenvatting Granada - PSV (Europa League) Bekijk deze video » Samenvatting AZ - Napoli (Europa League) Bekijk deze video »
Voetbal :
AZ-clubwatcher Nik Kok over vertrek Arne Slot: "Heel rigoreus" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op AZ-clubwatcher Nik Kok over vertrek Arne Slot: "Heel rigoreus" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier