Bondscoach Mayonnade: "Ze haten me in Frankrijk" (video)

Bondscoach Mayonnade: "Ze haten me in Frankrijk" (video)

Bondscoach Emmanuel Mayonnade is sinds begin 2019 bondscoach van ons vrouwenhandbalteam. Mayonnade komt uit Frankrijk en op de vraag of er al een standbeeld in Frankrijk staat van hem reageert hij: "Waar? In Frankrijk? Ze haten me daar." Hij ziet meer kansen van een standbeeld van hem in Mios, een klein dorpje in Frankrijk of misschien in Papendal: "Maar dat is misschien iets te arrogant."

Bekijk de video van Ziggo Sport hieronder.

Bondscoach <em>Mayonnade</em>: &quot;Ze haten me in Frankrijk&quot; (video) Bondscoach Emmanuel Mayonnade is sinds begin 2019 bondscoach van ons vrouwenhandbalteam. Mayonnade komt uit Frankrijk en op de vraag of er al een standbeeld in Frankrijk staat van hem reageert hij: "Waar? In Frankrijk? Ze haten me daar." Hij ziet meer kansen van een standbeeld van hem in Mios, een klein dorpje in Frankrijk of misschien in Papendal: "Maar dat is misschien iets te arrogant." Bekijk de video van Ziggo Sport hieronder. Bekijk ook Johan Derksen in VI: "We moeten ophouden met het gelul over Frank de Boer" (video) Bekijk deze video » Emmanuel Mayonnade: "Nieuwe medaille zou voor handbalsters geweldig zijn" (video) Bekijk deze video »
Sport :
Bondscoach Mayonnade: "Ze haten me in Frankrijk" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bondscoach Mayonnade: "Ze haten me in Frankrijk" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier