Bondscoach Mayonnade over EK: "Gaan om de gouden medaille te halen" (video)

Bondscoach Mayonnade over EK: "Gaan om de gouden medaille te halen" (video)

Van donderdag 3 december tot en met zondag 20 december is het EK handbal voor vrouwen in Denenmarken. Vanavond (5 december) is het de buurt aan de Nederlandse handbalsters. Ze spelen een wedstrijd tegen Servië. Bondscoach Mayonnade heeft er vertrouwen in: "Uiteraard gaan we naar Denenmarken om de gouden medaille te halen. Ik denk en hoop dat we er klaar voor zijn."

Bekijk het fragment van Ziggo Sport hieronder.

De Nederlandse vrouwen komen vanavond in actie om 20:30. Het EK handbal is live te zien bij Ziggo Sport.

Bondscoach <em>Mayonnade</em> over EK: &quot;Gaan om de <em>gouden</em> medaille te halen&quot; (video) Van donderdag 3 december tot en met zondag 20 december is het EK handbal voor vrouwen in Denenmarken. Vanavond (5 december) is het de buurt aan de Nederlandse handbalsters. Ze spelen een wedstrijd tegen Servië. Bondscoach Mayonnade heeft er vertrouwen in: "Uiteraard gaan we naar Denenmarken om de gouden medaille te halen. Ik denk en hoop dat we er klaar voor zijn." Bekijk het fragment van Ziggo Sport hieronder. De Nederlandse vrouwen komen vanavond in actie om 20:30. Het EK handbal is live te zien bij Ziggo Sport. Bekijk ook Emmanuel Mayonnade: "Nieuwe medaille zou voor handbalsters geweldig zijn" (video) Bekijk deze video » Bondscoach Mayonnade: "Ze haten me in Frankrijk" (video) Bekijk deze video »
Sport :
Bondscoach Mayonnade over EK: "Gaan om de gouden medaille te halen" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bondscoach Mayonnade over EK: "Gaan om de gouden medaille te halen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier