Lois Abbingh: "Missen elk jaar belangrijke speelsters" (video)

Lois Abbingh: "Missen elk jaar belangrijke speelsters" (video)

Vandaag is het precies 355 dagen geleden dat Lois Abbingh de beslissende goal maakt in de WK-finale in 2019. Lois geeft aan dat 2020 een raar jaar is met betrekking tot handbal: "Best wel de tijd gehad om over dat WK na te denken. Extra van genoten misschien wel." Het Nederlandse vrouwenhandbalteam wordt gezien als titelfavoriet voor het EK, Lois reageert: "We gaan redelijk onbevangen elk tournooi in. Elk jaar missen we belangrijke speelsters en dat is dit jaar niet anders."

__ Bekijk de video van Ziggo Sport hieronder.__

<em>Lois Abbingh</em>: &quot;Missen elk jaar belangrijke speelsters&quot; (video) Vandaag is het precies 355 dagen geleden dat Lois Abbingh de beslissende goal maakt in de WK-finale in 2019. Lois geeft aan dat 2020 een raar jaar is met betrekking tot handbal: "Best wel de tijd gehad om over dat WK na te denken. Extra van genoten misschien wel." Het Nederlandse vrouwenhandbalteam wordt gezien als titelfavoriet voor het EK, Lois reageert: "We gaan redelijk onbevangen elk tournooi in. Elk jaar missen we belangrijke speelsters en dat is dit jaar niet anders." __ Bekijk de video van Ziggo Sport hieronder.__ Bekijk ook Max Verstappen vindt GP van Sakhir ‘helemaal niks’: ‘Geen racecircuit’ (video) Bekijk deze video » Bondscoach Mayonnade: "Ze haten me in Frankrijk" (video) Bekijk deze video »
Sport :
Lois Abbingh: "Missen elk jaar belangrijke speelsters" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lois Abbingh: "Missen elk jaar belangrijke speelsters" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier