Zien: Verstappen verliest controle en spint in derde vrije training Formule 1 GP van Sakhir

Zien: Verstappen verliest controle en spint in derde vrije training Formule 1 GP van Sakhir

Bekijk hier het overzicht met de tijden van de Formule 1 GP van Sakhir van dit weekend.

De derde training van Formule 1: GP van Sakhir verloopt nog niet helemaal zonder kleerscheuren. Max Verstappen raakt op het Bahrain Circuit de controle kwijt en spint. Hij komt daarbij naast de baan terecht. Veel gevolgen had het niet voor de coureur, hij kon al snel verder.

De Formule 1 GP van Sakhir is zondag 6 december om 18.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 4 december zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien. Bekijk hier alles van de Formule 1.

Zien: <em>Verstappen</em> verliest controle en spint in derde vrije training Formule 1 <em>GP van Sakhir</em> Bekijk hier het overzicht met de tijden van de Formule 1 GP van Sakhir van dit weekend. De derde training van Formule 1: GP van Sakhir verloopt nog niet helemaal zonder kleerscheuren. Max Verstappen raakt op het Bahrain Circuit de controle kwijt en spint. Hij komt daarbij naast de baan terecht. Veel gevolgen had het niet voor de coureur, hij kon al snel verder. De Formule 1 GP van Sakhir is zondag 6 december om 18.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 4 december zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien. Bekijk hier alles van de Formule 1.
Formule 1 :
Zien: Verstappen verliest controle en spint in derde vrije training Formule 1 GP van SakhirJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Verstappen verliest controle en spint in derde vrije training Formule 1 GP van Sakhir of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier