Kan ook festivalseizoen 2021 de prullenbak in? (video)

Kan ook festivalseizoen 2021 de prullenbak in? (video)

Festivalorganisatoren leven in een zware periode door de coronacrisis. Er lijkt hoop door de komst van het vaccin, maar niets is minder waar. Zowel poppodia en festivaloragnisatoren vrezen voor het ergste in 2021. Er is extra financiële steun nodig voor deze sector, er is nu geen perspectief.

Bekijk de video van NPO Radio 1 hieronder.

Kan ook <em>festivalseizoen</em> 2021 de prullenbak in? (video) Festivalorganisatoren leven in een zware periode door de coronacrisis. Er lijkt hoop door de komst van het vaccin, maar niets is minder waar. Zowel poppodia en festivaloragnisatoren vrezen voor het ergste in 2021. Er is extra financiële steun nodig voor deze sector, er is nu geen perspectief. Bekijk de video van NPO Radio 1 hieronder. Bekijk ook Viroloog Marion Koopmans bedreigd: 'berichten met een strop erbij' (video) Bekijk deze video » Video: vrijdagavond wordt lot Thierry Baudet beslist, referendum niet gehackt Bekijk deze video »
Nieuws :
Kan ook festivalseizoen 2021 de prullenbak in? (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kan ook festivalseizoen 2021 de prullenbak in? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier