Sinterklaas op bezoek bij Famke Louise: "Ik kan er wel om lachen"

Sinterklaas op bezoek bij Famke Louise: "Ik kan er wel om lachen"

De speciale hulpsinterklaas van RTL Boulevard gaat dit jaar op bezoek in het huis van Famke Louise. Is ze eigenlijk wel een beetje lief geweest dit jaar? Ze kijkt positief terug op 2020: "Ik heb eigenlijk wel een beetje kunnen lachen om al die kritiek."

Sinterklaas op bezoek bij <em>Famke Louise</em>: &quot;Ik kan er wel om lachen&quot; De speciale hulpsinterklaas van RTL Boulevard gaat dit jaar op bezoek in het huis van Famke Louise. Is ze eigenlijk wel een beetje lief geweest dit jaar? Ze kijkt positief terug op 2020: "Ik heb eigenlijk wel een beetje kunnen lachen om al die kritiek." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Famke Louise over haar nieuwe docu: ''Ik wil laten zien dat ik ben gegroeid als persoon'' (video) Bekijk deze video » Ali B op volle toeren: Patricia Paay zingt 'Op Me Monnie' van Famke Louise (video) Bekijk deze video »
Show :
Sinterklaas op bezoek bij Famke Louise: "Ik kan er wel om lachen"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sinterklaas op bezoek bij Famke Louise: "Ik kan er wel om lachen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier