Kritiek op The Crown blijft doorgaan: moet premier Johnson ingrijpen? (RTL Boulevard)

Kritiek op The Crown blijft doorgaan: moet premier Johnson ingrijpen? (RTL Boulevard)

De kritiek op het vierde seizoen van The Crown blijft maar doorgaan. Nu moet zelfs Boris Johnson zich gaan bemoeien met de Netflix-kritiek.

Kritiek op <em>The Crown</em> blijft doorgaan: moet premier Johnson ingrijpen? (<em>RTL Boulevard</em>) De kritiek op het vierde seizoen van The Crown blijft maar doorgaan. Nu moet zelfs Boris Johnson zich gaan bemoeien met de Netflix-kritiek. Volgens royalty-expert Marc van der Linden is de kritiek onterecht: "Alles wat in de serie zit, is in een milde vorm van de zaken die in alle kranten hebben gestaan." Lees hier de serierecensie van The Crown seizoen 4. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Lees hier waar je The Crown kunt streamen. Charles probeert haatreacties na The Crown te stoppen (video) Bekijk deze video » Britste minister wil fictie-waarschuwing van Netflix bij The Crown (video) Bekijk deze video »
Serie :
Kritiek op The Crown blijft doorgaan: moet premier Johnson ingrijpen? (RTL Boulevard)

Volgens royalty-expert Marc van der Linden is de kritiek onterecht: "Alles wat in de serie zit, is in een milde vorm van de zaken die in alle kranten hebben gestaan."

Lees hier de serierecensie van The Crown seizoen 4.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Lees hier waar je The Crown kunt streamen.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kritiek op The Crown blijft doorgaan: moet premier Johnson ingrijpen? (RTL Boulevard) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier