Wie het laatst lacht: Patty Brard en Roy Donders schreeuwen het uit!

Wie het laatst lacht: Patty Brard en Roy Donders schreeuwen het uit!

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Wie Het Laatst Lacht... op zaterdag 5 december. Je kunt hier ook de hele Wie Het Laatst Lacht-uitzending van 5 december terugkijken.

Roy Donders wordt in een tank gehezen door zijn vriendin Patty Brard voor een bijzondere fotoshoot met fotograaf William Rutten.

<em>Wie het laatst lacht</em>: Patty Brard en <em>Roy Donders</em> schreeuwen het uit! Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Wie Het Laatst Lacht... op zaterdag 5 december. Je kunt hier ook de hele Wie Het Laatst Lacht-uitzending van 5 december terugkijken. Roy Donders wordt in een tank gehezen door zijn vriendin Patty Brard voor een bijzondere fotoshoot met fotograaf William Rutten. De tank is echter niet echt van plan mee te werken en blijft maar rijden. Daarbij doorboort het bakbeest een aantal caravans en tenten. Patty en Roy schreeuwen het uit! Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Wie Het Laatst Lacht... terugkijken bij Gids.tv. Wie Het Laatst Lacht: Wendy van Dijk neemt Jolanda in de maling: ‘Wablief?’ Bekijk deze video »
TV :
Wie het laatst lacht: Patty Brard en Roy Donders schreeuwen het uit!

De tank is echter niet echt van plan mee te werken en blijft maar rijden. Daarbij doorboort het bakbeest een aantal caravans en tenten. Patty en Roy schreeuwen het uit!

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Wie Het Laatst Lacht... terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wie het laatst lacht: Patty Brard en Roy Donders schreeuwen het uit! of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier