Draadstaal gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Draadstaal gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Draadstaal gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het satirische sketchprogramma Draadstaal is vanaf vanavond weer terug op tv. Elke zondag om 21:20 uur kruipen Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven in de huid van onbekende Nederlanders. InspanningMet hun typetjes geven Jeroen en Dennis een stem aan de Nederlanders die zich met een welhaast bovenmenselijke inspanning door de covidcrises en andere crises heen slaan. Fred en RiaMet onder andere een First Dates-restaurant vol singles, Fred en Ria, de grote actualiteit en allerhande tragikomisch klein leed. Hilarische beelden Draadstaal: Dronken pastoor treedt op met Fuck Corona! Bekijk deze video » Draadstaal: hilarische first date met exen: "Meteen butterflies, electricity" Bekijk deze video » Femke Halsema ook door Draadstaal aangepakt: "Halsema, verdeel de corona!" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Het satirische sketchprogramma Draadstaal is vanaf vanavond weer terug op tv. Elke zondag om 21:20 uur kruipen Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven in de huid van onbekende Nederlanders.

Inspanning
Met hun typetjes geven Jeroen en Dennis een stem aan de Nederlanders die zich met een welhaast bovenmenselijke inspanning door de covidcrises en andere crises heen slaan.

Fred en Ria
Met onder andere een First Dates-restaurant vol singles, Fred en Ria, de grote actualiteit en allerhande tragikomisch klein leed.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Draadstaal gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier