De Top 4000 Muziekquiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Top 4000 Muziekquiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Top 4000 Muziekquiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending In De Top 4000 Muziekquiz spelen BN'ers een bordspel waarbij ze op hun muzikale kennis worden getest. Dat gebeurt onder leiding van Radio 10-dj Gerard Ekdom, drie zaterdagen om 21:45 uur op SBS6. Duo'sIn een chalet komen elke aflevering twee duo's van bekende Nederlanders langs bij Gerard. De vragen worden gesteld aan de hand van de Top 4000 van Radio 10. PuntenMet goed luisteren, dansen en zingen verdienen de duo's punten om op het bord dichter bij de finish te komen. FragmentElk getal staat voor een deel van de lijst. De duo's krijgen een fragment van een hit en moeten raden om welke het gaat voor extra punten. Zien: Evelien de Bruijn gaat volledig los op Kelly Clarkson in show Gerard Ekdom Bekijk deze video » Hilarisch: Gerad Ekdom heeft een groente-blackout bij Ik Hou Van Holland Bekijk deze video »
Uitzending :
De Top 4000 Muziekquiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In De Top 4000 Muziekquiz spelen BN'ers een bordspel waarbij ze op hun muzikale kennis worden getest. Dat gebeurt onder leiding van Radio 10-dj Gerard Ekdom, drie zaterdagen om 21:45 uur op SBS6.

Duo's
In een chalet komen elke aflevering twee duo's van bekende Nederlanders langs bij Gerard. De vragen worden gesteld aan de hand van de Top 4000 van Radio 10.

Punten
Met goed luisteren, dansen en zingen verdienen de duo's punten om op het bord dichter bij de finish te komen.

Fragment
Elk getal staat voor een deel van de lijst. De duo's krijgen een fragment van een hit en moeten raden om welke het gaat voor extra punten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Top 4000 Muziekquiz


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Top 4000 Muziekquiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier