Suzanne Schulting valt in Thialf: "Goede wake-up call" (video)

Suzanne Schulting valt in Thialf: "Goede wake-up call" (video)

Suzanne Schulting was veruit de beste op drie afstanden tijdens de Invitation Cup in Thialf. Op de 500 meter ging ze echter tegen het ijs en kreeg daarvoor een penalty: "Ik ging daar in de fout en was teveel met mijzelf bezig. Het is een goede wake-up call."

<em>Suzanne Schulting</em> valt in Thialf: &quot;Goede wake-up call&quot; (video) Suzanne Schulting was veruit de beste op drie afstanden tijdens de Invitation Cup in Thialf. Op de 500 meter ging ze echter tegen het ijs en kreeg daarvoor een penalty: "Ik ging daar in de fout en was teveel met mijzelf bezig. Het is een goede wake-up call." Bekijk de reactie van Suzanne Schulting hierboven. Bekijk ook Suzanne Schulting emotioneel in De Vooravond na filmpje over Lara van Ruijven Bekijk deze video » NK Sprint schaatsen: Talentvolle Femke Kok aan de leiding bij vrouwen Bekijk deze video »
Sport :
Suzanne Schulting valt in Thialf: "Goede wake-up call" (video)

Bekijk de reactie van Suzanne Schulting hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Suzanne Schulting valt in Thialf: "Goede wake-up call" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier