Philippe Geubels: Bedankt Voor Alles gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Philippe Geubels: Bedankt Voor Alles gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Philippe Geubels: Bedankt Voor Alles gemist? Bekijk hier de hele uitzending Registratie van de theatershow 'Bedankt Voor Alles' van de Vlaamse koning van de comedy, Philippe Geubels, uit 2017. DoorbraakTien jaar eerder beleefde hij zijn doorbraak in Vlaanderen na zijn debuut op het comedypodium. Snel daarna was er geen houden meer aan. NederlandIn 2013 speelde Philippe Geubels voor het eerst in de Nederlandse theaters en volgde ook in ons land een stormachtige doorbraak. MateriaalIn 'Bedankt Voor Alles' komt hij niet met een compilatie of 'best of' van de laatste tien jaar, maar met volledig nieuw materiaal. Of komt er misschien toch nog een stukje materiaal vanonder het stof? Medium Anita in Geubels & De Hollanders: "In Chicken Tonight zit heel veel fuit" (video) Bekijk deze video » Geubels & De Hollanders: Philippe heeft leren rijden op een oude fiets, letterlijk (video) Bekijk deze video » Geubels & De Hollanders: Philippe Geubels vreest bij yoga voor persoon achter hem Bekijk deze video »
Uitzending :
Philippe Geubels: Bedankt Voor Alles gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Registratie van de theatershow 'Bedankt Voor Alles' van de Vlaamse koning van de comedy, Philippe Geubels, uit 2017.

Doorbraak
Tien jaar eerder beleefde hij zijn doorbraak in Vlaanderen na zijn debuut op het comedypodium. Snel daarna was er geen houden meer aan.

Nederland
In 2013 speelde Philippe Geubels voor het eerst in de Nederlandse theaters en volgde ook in ons land een stormachtige doorbraak.

Materiaal
In 'Bedankt Voor Alles' komt hij niet met een compilatie of 'best of' van de laatste tien jaar, maar met volledig nieuw materiaal. Of komt er misschien toch nog een stukje materiaal vanonder het stof?Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Philippe Geubels: Bedankt Voor Alles gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier