Linda's Wintermaand: Premier Mark Rutte openhartig over jeugd en gezin

Linda's Wintermaand: Premier Mark Rutte openhartig over jeugd en gezin

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Linda's Wintermaand op zondag 6 december. Je kunt hier ook de hele Linda's Wintermaand van 6 december terugkijken.

Premier Mark Rutte is zondagavond te gast bij Linda's Wintermaand. Hij is openhartig over zijn gezin en zijn jeugd: "Ik ben heel vrij gelaten. Ze hadden ook wel gezien dat het allemaal niet zo veel uitmaakte."

<em>Linda's Wintermaand</em>: Premier <em>Mark Rutte</em> openhartig over jeugd en gezin Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Linda's Wintermaand op zondag 6 december. Je kunt hier ook de hele Linda's Wintermaand van 6 december terugkijken. Premier Mark Rutte is zondagavond te gast bij Linda's Wintermaand. Hij is openhartig over zijn gezin en zijn jeugd: "Ik ben heel vrij gelaten. Ze hadden ook wel gezien dat het allemaal niet zo veel uitmaakte." In Huize Rutte gold er één gouden regel: Als je aan iets begint, maak je het af: "Toen ik pianoles nam, moest je wel zorgen dat je iets kon." Nederlands-IndiëZijn vader heeft een verleden in Nederlands-Indië, waarbij zijn eerste vrouw overleed in een jappekamp: "Mijn vader kwam terug uit het kamp, mijn moeder wilde altijd al graag met Iep (zijn vader) trouwen. Dat was uiteindelijk echte liefde." Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv. Linda's Wintermaand: Mark Rutte vond vervangen oude, dikke tv: "Grote concessie" Bekijk deze video »
TV :
Linda's Wintermaand: Premier Mark Rutte openhartig over jeugd en gezin

In Huize Rutte gold er één gouden regel: Als je aan iets begint, maak je het af: "Toen ik pianoles nam, moest je wel zorgen dat je iets kon."

Nederlands-Indië
Zijn vader heeft een verleden in Nederlands-Indië, waarbij zijn eerste vrouw overleed in een jappekamp: "Mijn vader kwam terug uit het kamp, mijn moeder wilde altijd al graag met Iep (zijn vader) trouwen. Dat was uiteindelijk echte liefde."

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV