Mark Rutte in Linda's Wintermaand over liefdesrelaties: "Dingen lopen zoals ze lopen" (video)

Mark Rutte in Linda's Wintermaand over liefdesrelaties: "Dingen lopen zoals ze lopen" (video)

Het was een van de vragen waarvan velen hoopten dat Linda de Mol die zondagavond zou stellen: heeft Mark Rutte wellicht een relatie en zo niet, zou hij dat eigenlijk willen? De premier bleek bijzonder openhartig in Linda's Wintermaand: "Dingen lopen zoals ze lopen. Ik heb er geen plan bij, ik heb ontzettend leuke vrienden en wie weet zit ik op een gegeven moment handje in handje op de bank."

'Ik ben niet zo makkelijk'
De Mol vraagt zich vervolgens hardop af of het geen bewuste keuze is, om single te blijven, omdat de presentatrice denkt dat hij genoeg aandacht krijgt. "Maar ik ben ook niet zo makkelijk hoor, pfff. Daar moeten we een aparte uitzending aan wijden", reageert Rutte gevat waarna hij aangeeft dat het vrije leven hem ook wel bevalt. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland, waarin Angela de Jong uitgebreid ingaat op het hele interview, hieronder. Het moment waarop Rutte over zijn single-bestaan praat, vind je na 4min20.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Linda's Wintermaand op zondag 6 december. Je kunt hier ook de hele Linda's Wintermaand van 6 december terugkijken.

Mark Rutte in <em>Linda's Wintermaand</em> over liefdesrelaties: &quot;Dingen lopen zoals ze lopen&quot; (video) Het was een van de vragen waarvan velen hoopten dat Linda de Mol die zondagavond zou stellen: heeft Mark Rutte wellicht een relatie en zo niet, zou hij dat eigenlijk willen? De premier bleek bijzonder openhartig in Linda's Wintermaand: "Dingen lopen zoals ze lopen. Ik heb er geen plan bij, ik heb ontzettend leuke vrienden en wie weet zit ik op een gegeven moment handje in handje op de bank." 'Ik ben niet zo makkelijk'De Mol vraagt zich vervolgens hardop af of het geen bewuste keuze is, om single te blijven, omdat de presentatrice denkt dat hij genoeg aandacht krijgt. "Maar ik ben ook niet zo makkelijk hoor, pfff. Daar moeten we een aparte uitzending aan wijden", reageert Rutte gevat waarna hij aangeeft dat het vrije leven hem ook wel bevalt. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland, waarin Angela de Jong uitgebreid ingaat op het hele interview, hieronder. Het moment waarop Rutte over zijn single-bestaan praat, vind je na 4min20. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Linda's Wintermaand op zondag 6 december. Je kunt hier ook de hele Linda's Wintermaand van 6 december terugkijken.
TV :
Mark Rutte in Linda's Wintermaand over liefdesrelaties: "Dingen lopen zoals ze lopen" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mark Rutte in Linda's Wintermaand over liefdesrelaties: "Dingen lopen zoals ze lopen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier