Live stream loting kwalificatie WK 2022

Live stream loting kwalificatie WK 2022

Kijk hierboven op maandag 7 december vanaf 18.00 uur LIVE naar de loting voor de kwalificatie van het WK 2022.

In de winter van 2022 vindt het WK Voetbal plaats in oliestaatje Qatar, en de Europese landen zullen het weer tegen elkaar op moeten nemen om zich te kwalificeren. De loting voor de WK-kwalificatie is op maandag 7 december om 18.00 uur te zien via de livestream hierboven.

Potten
De Europese landen zijn ingedeeld in potten op basis van hun plek op de wereldranglijst. De potindeling is als volgt:

  • Pot 1: Frankrijk, Engeland, Portugal, Spanje, Italië, Kroatië, Denemarken, Duitsland, Nederland
  • Pot 2: Zwitserland, Wales, Polen, Zweden, Oostenrijk, Oekraïne, Servië, Turkije, Slowakije en Roemenië
  • Pot 3: Rusland, Hongarije, Ierland, Tsjechië, Noorwegen, Noord-Ierland, IJsland, Schotland, Griekenland, Finland
  • Pot 4: Bosnië en Herzegovina, Slovenië, Montenegro, Noord-Macedonië, Albanië, Bulgarije, Israël, Wit-Rusland, Georgië en Luxemburg
  • Pot 5: Armenië, Cyprus, Faeroër Eilanden, Azerbeidzjan, Estland, Kosovo, Kazachstan, Litouwen, Letland en Andorra
  • Pot 6: Malta, Moldavië, Liechtenstein, Gibraltar en San Marino

De loting voor de WK-kwalificatie is op maandag 7 december vanaf 18.00 uur LIVE te zien via de livestream hierboven. Bekijk hieronder de aankondiging voor de WK-kwalificatie.

Live stream <em>loting kwalificatie</em> WK 2022 Kijk hierboven op maandag 7 december vanaf 18.00 uur LIVE naar de loting voor de kwalificatie van het WK 2022. In de winter van 2022 vindt het WK Voetbal plaats in oliestaatje Qatar, en de Europese landen zullen het weer tegen elkaar op moeten nemen om zich te kwalificeren. De loting voor de WK-kwalificatie is op maandag 7 december om 18.00 uur te zien via de livestream hierboven. PottenDe Europese landen zijn ingedeeld in potten op basis van hun plek op de wereldranglijst. De potindeling is als volgt: Pot 1: Frankrijk, Engeland, Portugal, Spanje, Italië, Kroatië, Denemarken, Duitsland, Nederland Pot 2: Zwitserland, Wales, Polen, Zweden, Oostenrijk, Oekraïne, Servië, Turkije, Slowakije en Roemenië Pot 3: Rusland, Hongarije, Ierland, Tsjechië, Noorwegen, Noord-Ierland, IJsland, Schotland, Griekenland, Finland Pot 4: Bosnië en Herzegovina, Slovenië, Montenegro, Noord-Macedonië, Albanië, Bulgarije, Israël, Wit-Rusland, Georgië en Luxemburg Pot 5: Armenië, Cyprus, Faeroër Eilanden, Azerbeidzjan, Estland, Kosovo, Kazachstan, Litouwen, Letland en Andorra Pot 6: Malta, Moldavië, Liechtenstein, Gibraltar en San Marino De loting voor de WK-kwalificatie is op maandag 7 december vanaf 18.00 uur LIVE te zien via de livestream hierboven. Bekijk hieronder de aankondiging voor de WK-kwalificatie. Bekijk ook Zien: nieuw stadion voor WK 2022 in Qatar onthuld Bekijk deze video » Loting WK-kwalificatie 2022: Wat zijn de mogelijkheden van Nederland? (video) Bekijk deze video »
Livestream :
Live stream loting kwalificatie WK 2022


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Live stream loting kwalificatie WK 2022 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier