Evenementensector voert actie in coronacrisis: ‘We kunnen zo niet overleven’ (video)

Evenementensector voert actie in coronacrisis: ‘We kunnen zo niet overleven’ (video)

Maandag om 12 uur voerde de evenementenbranche actie. De clip van het nummer The Show Must Go On, van het Metropole Orkest, DI-RECT zanger Marcel Veenendaal en het ZO! Gospel Choir, werd geprojecteerd op de buitenkant van diverse evenementenlocaties, zoals Ahoy en de Ziggo Dome. Brigitte de Winter, algemeen directeur van AFAS Live, vertelt meer over de onzekere toekomst en het gebrek aan mogelijkheden met de huidige coronamaatregelen. “Dit kan niet langer doorgaan, wij kunnen hier niet van overleven.”

Bekijk de AD-video over de actie van de evenementensector hieronder.

Evenementensector voert actie in coronacrisis: ‘We kunnen zo niet overleven’ (video) Maandag om 12 uur voerde de evenementenbranche actie. De clip van het nummer The Show Must Go On, van het Metropole Orkest, DI-RECT zanger Marcel Veenendaal en het ZO! Gospel Choir, werd geprojecteerd op de buitenkant van diverse evenementenlocaties, zoals Ahoy en de Ziggo Dome. Brigitte de Winter, algemeen directeur van AFAS Live, vertelt meer over de onzekere toekomst en het gebrek aan mogelijkheden met de huidige coronamaatregelen. “Dit kan niet langer doorgaan, wij kunnen hier niet van overleven.” Bekijk de AD-video over de actie van de evenementensector hieronder. Premier Rutte over corona-aanpak: "Ruimte is heel beperkt" (video) Bekijk deze video » Video: Viroloog Ab Osterhaus tegen versoepeling met Kerst (Goedemorgen Nederland) Bekijk deze video »
Entertainment :
Evenementensector voert actie in coronacrisis: ‘We kunnen zo niet overleven’ (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Evenementensector voert actie in coronacrisis: ‘We kunnen zo niet overleven’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier