Handhavers in Actie aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Handhavers in Actie aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Handhavers in Actie aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe programma 'Handhavers In Actie' wordt het werk van handhavers op de voet gevolgd in onder andere het openbaar vervoer en in winkelcentra. Hun belevenissen zijn elke maandag om 21:30 uur te zien op RTL 5. HuftergedragHandhavers treden op als mensen wetten en regels overtreden. Bijvoorbeeld bij overlastsituaties, huftergedrag of 'zwartrijden' in het openbaar vervoer. Handhavers komen van alles tegen. AgressieDit programma ze daarbij, terwijl de handhavers steeds afwegingen moeten maken en ook om moeten gaan met agressie. ZwartrijderIn de eerste aflevering is te zien dat een groep jongeren in Amsterdam-Noord zich keert tegen de handhavers als een zwartrijder op de vlucht slaat. De handhavers van de RET in Rotterdam hebben ook hun handen vol als iemand zwaar in verzet gaat. Halsema reageert op geweld tegen boa's: "Ze dragen een videocamera" (video) Bekijk deze video » Jinek gemist? Zo gaan verschillende landen om met handhaving coronaregels Bekijk deze video »
Uitzending :
Handhavers in Actie aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In het nieuwe programma 'Handhavers In Actie' wordt het werk van handhavers op de voet gevolgd in onder andere het openbaar vervoer en in winkelcentra. Hun belevenissen zijn elke maandag om 21:30 uur te zien op RTL 5.

Huftergedrag
Handhavers treden op als mensen wetten en regels overtreden. Bijvoorbeeld bij overlastsituaties, huftergedrag of 'zwartrijden' in het openbaar vervoer. Handhavers komen van alles tegen.

Agressie
Dit programma ze daarbij, terwijl de handhavers steeds afwegingen moeten maken en ook om moeten gaan met agressie.

Zwartrijder
In de eerste aflevering is te zien dat een groep jongeren in Amsterdam-Noord zich keert tegen de handhavers als een zwartrijder op de vlucht slaat. De handhavers van de RET in Rotterdam hebben ook hun handen vol als iemand zwaar in verzet gaat.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Handhavers in Actie aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier