Vier handen op één buik met Tatum Dagelet gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vier handen op één buik met Tatum Dagelet gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vier handen op één buik met Tatum Dagelet gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week helpt bekende moeder Tatum Dagelet de 18-jarige Sanne, die in verwachting is van haar tweede kindje. Ze wil haar eerste kindje ook weer bij zich hebben, maar heeft het financieel niet op orde. ZwembadSanne vermoedt dat ze in het zwembad in verwachting raakte van haar tweede kindje. Ondanks dat zwanger zijn niet nieuw voor haar is, is er genoeg werk aan de winkel. WebwinkelsVoordat Sannes eerste kindje weer bij haar kan komen wonen, zal ze eerst haar financiën op orde moeten krijgen. Het kleine beetje geld dat ze heeft, besteedt ze het liefst aan Chinese webwinkels. Moeder van tweeWeet bekende moeder Tatum Dagelet het gat in Sannes hand te dichten en haar voor te bereiden op het leven als moeder van twee? Op1 gemist? Karin Bloemen vertelt waarom ze meedoet aan Vier handen op één buik Bekijk deze video » Vier handen op één buik: Heleen van Royen checkt hoe babyproof het huis van Desteney is (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Deze week helpt bekende moeder Tatum Dagelet de 18-jarige Sanne, die in verwachting is van haar tweede kindje. Ze wil haar eerste kindje ook weer bij zich hebben, maar heeft het financieel niet op orde.

Zwembad
Sanne vermoedt dat ze in het zwembad in verwachting raakte van haar tweede kindje. Ondanks dat zwanger zijn niet nieuw voor haar is, is er genoeg werk aan de winkel.

Webwinkels
Voordat Sannes eerste kindje weer bij haar kan komen wonen, zal ze eerst haar financiën op orde moeten krijgen. Het kleine beetje geld dat ze heeft, besteedt ze het liefst aan Chinese webwinkels.

Moeder van twee
Weet bekende moeder Tatum Dagelet het gat in Sannes hand te dichten en haar voor te bereiden op het leven als moeder van twee?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Vier handen op één buik


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vier handen op één buik met Tatum Dagelet gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier