Dramafilm Hachi: A Dog's Tale met Richard Gere, dinsdag te zien bij SBS9

Dramafilm Hachi: A Dog's Tale met Richard Gere, dinsdag te zien bij SBS9

Dramafilm <em>Hachi: A Dog's Tale</em> met <em>Richard Gere</em>, dinsdag te zien bij <em>SBS9</em> Hondenliefhebbers zullen deze film vast kennen. Er speelt namelijk een mooie hond in de hoofdrol van Hachi: A Dog's Tale. Elke dag komt Hachi zijn baasje ophalen van het station. Ook wanneer dat na een dramatische gebeurtenis niet meer nodig is. Waargebeurd verhaalRegisseur Lasse Hallström verfilmde dit waargebeurde verhaal. De Zweedse regisseur wist met de acteur Richard Gere een grote naam voor de hoofdrol te strikken. De film is dan ook regelmatig op televisie te zien, vaak in december. Bekijk de trailer van Hachi: A Dog's Tale hierboven. Hachi: A Dog's Tale is vanavond, dinsdag 8 december, om 20:30 uur te zien bij SBS9. De film is ook te streamen via o.a. Netflix en Videoland. Bekijk ook Acteur Richard Gere helpt migranten en geeft voedsel op zee Bekijk deze video »
Film :
Dramafilm Hachi: A Dog's Tale met Richard Gere, dinsdag te zien bij SBS9

Hondenliefhebbers zullen deze film vast kennen. Er speelt namelijk een mooie hond in de hoofdrol van Hachi: A Dog's Tale. Elke dag komt Hachi zijn baasje ophalen van het station. Ook wanneer dat na een dramatische gebeurtenis niet meer nodig is.

Waargebeurd verhaal
Regisseur Lasse Hallström verfilmde dit waargebeurde verhaal. De Zweedse regisseur wist met de acteur Richard Gere een grote naam voor de hoofdrol te strikken. De film is dan ook regelmatig op televisie te zien, vaak in december.

Bekijk de trailer van Hachi: A Dog's Tale hierboven.

Hachi: A Dog's Tale is vanavond, dinsdag 8 december, om 20:30 uur te zien bij SBS9. De film is ook te streamen via o.a. Netflix en Videoland.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dramafilm Hachi: A Dog's Tale met Richard Gere, dinsdag te zien bij SBS9 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV