Zeeman Confronteert: Stalkers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Zeeman Confronteert: Stalkers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Zeeman Confronteert: Stalkers gemist? Bekijk hier de hele uitzending Thijs Zeeman heeft zelden een zaak onderzocht die zo ingewikkeld was als de zaak van 'Anna' in deze aflevering van 'Zeeman Confronteert: Stalkers'. Hij moet uitzoeken wie nou eigenlijk de dader is. LastiggevallenAnna beëindigde in 2017 de relatie met de vader van haar zoontje en wordt sindsdien lastiggevallen. VriendinnenEn niet alleen zij, ook haar familie, vriendinnen en advocaten. Dat beweert zij althans. HechtenisVolgens haar ex is het namelijk 'Anna' die hém stalkt. Vorig jaar is zij zelfs voor drie maanden in hechtenis genomen. Wie is nu de werkelijke dader? Zeeman Confronteert: Stalkers, de eerste beelden (video) Bekijk deze video » Dinsdag in Zeeman Confronteert Stalkers: "Er is door de ramen geschoten" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Zeeman Confronteert: Stalkers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Thijs Zeeman heeft zelden een zaak onderzocht die zo ingewikkeld was als de zaak van 'Anna' in deze aflevering van 'Zeeman Confronteert: Stalkers'. Hij moet uitzoeken wie nou eigenlijk de dader is.

Lastiggevallen
Anna beëindigde in 2017 de relatie met de vader van haar zoontje en wordt sindsdien lastiggevallen.

Vriendinnen
En niet alleen zij, ook haar familie, vriendinnen en advocaten. Dat beweert zij althans.

Hechtenis
Volgens haar ex is het namelijk 'Anna' die hém stalkt. Vorig jaar is zij zelfs voor drie maanden in hechtenis genomen. Wie is nu de werkelijke dader?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Zeeman confronteert: stalkers


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zeeman Confronteert: Stalkers gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier