Halve finale Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Halve finale Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Halve finale Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de halve finale van Het Perfecte Plaatje doen de drie overgebleven deelnemers een onderwatershoot en een persoonlijk drieluik. Halve finalistenDe BN'ers die nog in het spel zitten, zijn Bibi Breijman, Janny van der Heijden en Stefano Keizers. Ze krijgen twee uitdagende opdrachten om een plek in de finale te bemachtigen. OpdrachtenDe eerste opdracht is een onderwatershoot in een zwembad. Daar moeten ze een beroep vastleggen, maar dan onder water. Verder moeten ze een superpersoonlijk drieluik maken waarbij ze teruggaan naar hun eigen roots. FinalereisWie maakt de mooiste beelden en gaat mee op de dubbeldikke, extra lange finalereis? Perfecte Plaatje: Janny vindt de mannen maar watjes (video) Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Bert van Leeuwen emotioneel als zoon en Romee Strijd model staan Bekijk deze video » Bert van Leeuwen: van ideale schoonzoon naar 'gekke oom' (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Halve finale Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In de halve finale van Het Perfecte Plaatje doen de drie overgebleven deelnemers een onderwatershoot en een persoonlijk drieluik.

Halve finalisten
De BN'ers die nog in het spel zitten, zijn Bibi Breijman, Janny van der Heijden en Stefano Keizers. Ze krijgen twee uitdagende opdrachten om een plek in de finale te bemachtigen.

Opdrachten
De eerste opdracht is een onderwatershoot in een zwembad. Daar moeten ze een beroep vastleggen, maar dan onder water. Verder moeten ze een superpersoonlijk drieluik maken waarbij ze teruggaan naar hun eigen roots.

Finalereis
Wie maakt de mooiste beelden en gaat mee op de dubbeldikke, extra lange finalereis?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Perfecte Plaatje


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Halve finale Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier