Op1: Jandino Asporaat over nieuwe film met Judeska: "Metafoor voor ons land"

Op1: Jandino Asporaat over nieuwe film met Judeska: "Metafoor voor ons land"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van *Op1 van 8 december terugkijken bij Gids.tv.

Jandino Asporaat is terug met zijn grote vriendin Judeska. Hij maakt dit jaar zijn derde film met het typetje in de hoofdrol. Deze film heeft echter een belangrijke onderliggende boodschap: "Je wordt gedwongen om met z'n allen in een huis te zitten en er is maar een conclusie: je moet het met z'n allen doen. Dus het staat metafoor voor ons prachtige land."

<em>Op1</em>: <em>Jandino Asporaat</em> over nieuwe film met <em>Judeska</em>: &quot;Metafoor voor ons land&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van *Op1 van 8 december terugkijken bij Gids.tv. Jandino Asporaat is terug met zijn grote vriendin Judeska. Hij maakt dit jaar zijn derde film met het typetje in de hoofdrol. Deze film heeft echter een belangrijke onderliggende boodschap: "Je wordt gedwongen om met z'n allen in een huis te zitten en er is maar een conclusie: je moet het met z'n allen doen. Dus het staat metafoor voor ons prachtige land." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Op1: Jandino Asporaat over nieuwe film met Judeska: "Metafoor voor ons land"

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Jandino Asporaat over nieuwe film met Judeska: "Metafoor voor ons land" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier