Kerst met de familie Meiland: bekijk de eerste beelden (video)

Kerst met de familie Meiland: bekijk de eerste beelden (video)

Vanaf dinsdag 22 december kan Nederland gaan genieten van Kerst met de familie Meiland, waarin te zien is hoe de hoofdpersonen van de SBS-hit Chateau Meiland afreizen naar het sneeuwzekere Lapland.

Sauna
Op de eerste beelden zie je hoe de Meilandjes zich prima vermaken tijdens het kerstdiner, hout halen voor de open haard en zich lekker opwarmen in de sauna. En gelukkig wordt er ook gegild door Martien. Laat die Kerst maar komen! Bekijk de leader van Kerst met de familie Meiland hieronder.

<em>Kerst met de familie Meiland</em>: bekijk de eerste beelden (video) Vanaf dinsdag 22 december kan Nederland gaan genieten van Kerst met de familie Meiland, waarin te zien is hoe de hoofdpersonen van de SBS-hit Chateau Meiland afreizen naar het sneeuwzekere Lapland. SaunaOp de eerste beelden zie je hoe de Meilandjes zich prima vermaken tijdens het kerstdiner, hout halen voor de open haard en zich lekker opwarmen in de sauna. En gelukkig wordt er ook gegild door Martien. Laat die Kerst maar komen! Bekijk de leader van Kerst met de familie Meiland hieronder. Bekijk ook Martien Meiland wint Loden Leeuw als meest irritante BN'er: "Meid, wat een eer!" (video) Bekijk deze video » Video: Maxime Meiland gaat voor nieuwe look Bekijk deze video »
TV :
Kerst met de familie Meiland: bekijk de eerste beelden (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kerst met de familie Meiland: bekijk de eerste beelden (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier