Finaliste Het Perfecte Plaatje Bibi Breijman ligt in het ziekenhuis na harde val (video)

Finaliste Het Perfecte Plaatje Bibi Breijman ligt in het ziekenhuis na harde val (video)

Bibi Breijman (29) is dinsdagavond in het ziekenhuis beland na een val van de trap. De vriendin van Waylon viel op haar achterhoofd en moest direct onderzocht worden, dit vertelt ze in haar Instagram Stories.

Onderzoek
In de onderstaande video vertelt Bibi vanuit het ziekenhuisbed wat er is gebeurd: "Ik ben dus van de trap gevallen. En nu gaat het wel weer, maar ik moet helemaal onderzocht worden", aldus de Het Perfecte Plaatje finaliste.

Alles is goed afgelopen
Er werd niets zorgwekkends gevonden, stelt ze haar fans gerust: "Alles is goed afgelopen, ik moet alleen even rustig chillen, relaxen, ontspannen, slapen, liggen, en zo", schrijft ze.

Finaliste <em>Het Perfecte Plaatje</em> Bibi Breijman ligt in het ziekenhuis <em>na harde val</em> (video) Bibi Breijman (29) is dinsdagavond in het ziekenhuis beland na een val van de trap. De vriendin van Waylon viel op haar achterhoofd en moest direct onderzocht worden, dit vertelt ze in haar Instagram Stories. OnderzoekIn de onderstaande video vertelt Bibi vanuit het ziekenhuisbed wat er is gebeurd: "Ik ben dus van de trap gevallen. En nu gaat het wel weer, maar ik moet helemaal onderzocht worden", aldus de Het Perfecte Plaatje finaliste. Perfecte Plaatje: Stefano heeft moeite met maken onderwaterfoto (video) Bekijk deze video » Alles is goed afgelopenEr werd niets zorgwekkends gevonden, stelt ze haar fans gerust: "Alles is goed afgelopen, ik moet alleen even rustig chillen, relaxen, ontspannen, slapen, liggen, en zo", schrijft ze. Vandaag lanceert ze samen met Waylon hun eerste kinderlabel Little Outlaw. Bekijk hierboven de video van Bibi Breijman vanuit het ziekenhuisbed. Bekijk ook Leuk: Waylon en Bibi Breijman komen met kinderlabel Little Outlaw Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje gemist? Tijl Beckand heeft bizarre onthulling voor deelnemers Bekijk deze video »
Entertainment :
Finaliste Het Perfecte Plaatje Bibi Breijman ligt in het ziekenhuis na harde val (video)

Vandaag lanceert ze samen met Waylon hun eerste kinderlabel Little Outlaw.

Bekijk hierboven de video van Bibi Breijman vanuit het ziekenhuisbed.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Finaliste Het Perfecte Plaatje Bibi Breijman ligt in het ziekenhuis na harde val (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV