Koningin Máxima in gesprek met leraren over gestresste studenten vanwege corona

Koningin Máxima in gesprek met leraren over gestresste studenten vanwege corona

Koningin Máxima bracht dinsdag 8 december een bezoek aan de Universiteit Utrecht. Het studentenleven ligt deels stil en veel colleges vinden digitaal plaats. De mogelijkheden om samen te studeren zijn beperkt, hierdoor ervaart een deel van de studenten psychische klachten zoals stress, stemmingswisselingen en eenzaamheid.

Mondkapjes worden vergeten
Koningin Máxima sprak dinsdag met leraren en studenten over het studentenleven tijdens de coronapandemie. Er werd aangegeven dat studenten nogal regelmatig hun mondkapje vergeten te dragen. "Dan schrikken ze als we het aangeven", zegt de leraar in de video. "Nou dat is geweldig", antwoordt Máxima.

Blended learning
Het werkbezoek aan de Universiteit Utrecht ging onder andere over wat men geleerd heeft van de coronapandemie. Met docenten en studenten ging de koningin in gesprek over onderwijsinnovaties en de ervaringen van blended learning. Blended learning is een mix van verschillende manieren van leren. Enkele experts vanuit andere universiteiten sloten via videobellen aan bij het gesprek.

<em>Koningin Máxima</em> in gesprek met leraren over gestresste <em>studenten</em> vanwege corona Koningin Máxima bracht dinsdag 8 december een bezoek aan de Universiteit Utrecht. Het studentenleven ligt deels stil en veel colleges vinden digitaal plaats. De mogelijkheden om samen te studeren zijn beperkt, hierdoor ervaart een deel van de studenten psychische klachten zoals stress, stemmingswisselingen en eenzaamheid. Mondkapjes worden vergetenKoningin Máxima sprak dinsdag met leraren en studenten over het studentenleven tijdens de coronapandemie. Er werd aangegeven dat studenten nogal regelmatig hun mondkapje vergeten te dragen. "Dan schrikken ze als we het aangeven", zegt de leraar in de video. "Nou dat is geweldig", antwoordt Máxima. Blended learningHet werkbezoek aan de Universiteit Utrecht ging onder andere over wat men geleerd heeft van de coronapandemie. Met docenten en studenten ging de koningin in gesprek over onderwijsinnovaties en de ervaringen van blended learning. Blended learning is een mix van verschillende manieren van leren. Enkele experts vanuit andere universiteiten sloten via videobellen aan bij het gesprek. Bekijk hierboven het Blauw Bloed-fragment met Koningin Máxima tijdens het werkbezoek aan de Universiteit Utrecht. Bekijk ook LuckyTV: koningin Máxima lacht Paul van Vliet uit: "Laat je lul maar zien!" Bekijk deze video »
Royals :
Koningin Máxima in gesprek met leraren over gestresste studenten vanwege corona

Bekijk hierboven het Blauw Bloed-fragment met Koningin Máxima tijdens het werkbezoek aan de Universiteit Utrecht.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV