Paleis Voor Een Prikkie: Brian en Peer hebben mot om een kast

Paleis Voor Een Prikkie: Brian en Peer hebben mot om een kast

Interieurontwerpers Brian en Peer gaan in Paleis Voor Een Prikkie op pad om de woonkamers van gezinnen zonder budget om te toveren tot stijlvolle paleisjes. Deze week reist het duo af naar de Achterhoek. Hier woont alleenstaande moeder Joyce met haar zoontje Levi.

Kast
In het fragment van vanavond (9 december) is te zien hoe Brian en Peer er alles aan doen om zo goedkoop mogelijk het huis van Joyce om te toveren. De mannen vinden een mooie kast en proberen deze te tillen, maar dit gaat niet geheel vlekkeloos... Bekijk het fragment hieronder.

<em>Paleis Voor Een Prikkie</em>: Brian en Peer hebben mot om een kast Interieurontwerpers Brian en Peer gaan in Paleis Voor Een Prikkie op pad om de woonkamers van gezinnen zonder budget om te toveren tot stijlvolle paleisjes. Deze week reist het duo af naar de Achterhoek. Hier woont alleenstaande moeder Joyce met haar zoontje Levi. KastIn het fragment van vanavond (9 december) is te zien hoe Brian en Peer er alles aan doen om zo goedkoop mogelijk het huis van Joyce om te toveren. De mannen vinden een mooie kast en proberen deze te tillen, maar dit gaat niet geheel vlekkeloos... Bekijk het fragment hieronder. Bekijk hierboven het Paleis Voor Een Prikkie-fragment met Brian en Peer. Paleis Voor Een Prikkie is elke woensdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Paleis Voor Een Prikkie terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook RTL Boulevard: zijn Frank Jansen en Rogier Smit definitief uit elkaar? Bekijk deze video » Paleis Voor Een Prikkie: Peer heeft fetisj, steekt vinger overal in: ‘Zit klem!’ Bekijk deze video »

Bekijk hierboven het Paleis Voor Een Prikkie-fragment met Brian en Peer.

Paleis Voor Een Prikkie is elke woensdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Paleis Voor Een Prikkie terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV