Kippenvelmomentje in Steenrijk, straatarm: "Dit is wat wij wilden!"

Kippenvelmomentje in Steenrijk, straatarm: "Dit is wat wij wilden!"

Twee families met een volledig tegengesteld inkomen ruilen een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Het armere gezin krijgt de week van hun leven!

De in het Gooi wonende influencer en model Lotte van Leeuwen (23) en haar moeder Raghnild (50) ruilen van huis, haard én budget met Petra van den Boezem en haar vier kinderen uit Blokker. Op de koelkast hangt een briefje met een weekplanning en de kinderen gaan uit hun dak: "Dit is wat wij wilden."

Bekijk het Steenrijk, Straatarm-fragment hieronder.

Kippenvelmomentje in <em>Steenrijk, straatarm</em>: &quot;Dit is wat wij wilden!&quot; Twee families met een volledig tegengesteld inkomen ruilen een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Het armere gezin krijgt de week van hun leven! De in het Gooi wonende influencer en model Lotte van Leeuwen (23) en haar moeder Raghnild (50) ruilen van huis, haard én budget met Petra van den Boezem en haar vier kinderen uit Blokker. Op de koelkast hangt een briefje met een weekplanning en de kinderen gaan uit hun dak: "Dit is wat wij wilden." Bekijk het Steenrijk, Straatarm-fragment hieronder. Steenrijk, straatarm is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Woensdag in Steenrijk, straatarm: ruim 200 euro voor een bezoekje aan de kapper?! Bekijk deze video » Woensdag in Steenrijk, straatarm: kinderen van Anita dolblij met eigen zwembad Bekijk deze video »

Steenrijk, straatarm is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kippenvelmomentje in Steenrijk, straatarm: "Dit is wat wij wilden!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier