Hilarische beelden: Mary Borsato staat tot haar enkels in de stront

Hilarische beelden: Mary Borsato staat tot haar enkels in de stront

Deze week in 'Borsato's Budget Bruiloft' organiseren Mary en Betty het huwelijk van liefdespaar Frida en Machiel. Door hun financiële situatie is trouwen voor hen onmogelijk en daarom halen ze álles uit de kast. Ze mesten een varkenshok uit, wat onder de poep zit. Vervolgens staat Mary met haar dure schoenen de poep in de container te stampen.

'Borsato's Budget Bruiloft' is om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Hilarische beelden: <em>Mary Borsato</em> staat tot haar enkels in de stront Deze week in 'Borsato's Budget Bruiloft' organiseren Mary en Betty het huwelijk van liefdespaar Frida en Machiel. Door hun financiële situatie is trouwen voor hen onmogelijk en daarom halen ze álles uit de kast. Ze mesten een varkenshok uit, wat onder de poep zit. Vervolgens staat Mary met haar dure schoenen de poep in de container te stampen. 'Borsato's Budget Bruiloft' is om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook RTL Boulevard: 30-jarige 'Over Winnaar' Lotte wordt langzaam blind en doof Bekijk deze video »
TV :
Hilarische beelden: Mary Borsato staat tot haar enkels in de stront


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarische beelden: Mary Borsato staat tot haar enkels in de stront of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier