Een Programma Over De Jaren Negentig: Gerri Eickhof over heftige tijd in Bosnië

Een Programma Over De Jaren Negentig: Gerri Eickhof over heftige tijd in Bosnië

Gerri Eickhof is te gast in Een Programma Over De Jaren Negentig. Hij was in de jaren ’90 regelmatig in Bosnië om verslag te doen van de oorlog daar. Hij vertelt dat destijds veel mensen hoop kregen dat hij iets kwam brengen, een goed bericht of spullen. “Ik vind het dan vervelend om de mensen achter te laten”, aldus Eickhof.

Bekijk het fragment van Een Programma Over De Jaren Negentig in de video hieronder.

Een Programma Over De Jaren Negentig is elke donderdag om 21.40 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Een Programma Over De Jaren Negentig terugkijken bij Gids.tv.

<em>Een Programma Over De Jaren Negentig</em>: Gerri Eickhof over heftige tijd in Bosnië Gerri Eickhof is te gast in Een Programma Over De Jaren Negentig. Hij was in de jaren ’90 regelmatig in Bosnië om verslag te doen van de oorlog daar. Hij vertelt dat destijds veel mensen hoop kregen dat hij iets kwam brengen, een goed bericht of spullen. “Ik vind het dan vervelend om de mensen achter te laten”, aldus Eickhof. Bekijk het fragment van Een Programma Over De Jaren Negentig in de video hieronder. Een Programma Over De Jaren Negentig is elke donderdag om 21.40 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Een Programma Over De Jaren Negentig terugkijken bij Gids.tv. Zien: Will Smith bezoekt villa The Fresh Prince of Bel-Air ter promotie van Airbnb Bekijk deze video » Bridget Maasland nam als 21-jarige piercing op tv: ‘Wat schattig’ (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Een Programma Over De Jaren Negentig: Gerri Eickhof over heftige tijd in Bosnië of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier