Zien: cast Luizenmoeder in video Eindelijk Kerstmis van Maaike Martens

Zien: cast Luizenmoeder in video Eindelijk Kerstmis van Maaike Martens

Maaike Martens brengt haar eigen kerstnummer uit, met de titel Eindelijk Kerstmis. En in de videoclip zijn een groot aantal bekenden te zien.

Ilse Warringa en Wim Kieft in videoclip Eindelijk Kerstmis
De actrice is onder meer bekend van De Luizenmoeder, waarin ze de rol van Ursula speelt. Ze besloot dat Nederland wel een vrolijke noot kan gebruiken in de coronacrisis en schreef Eindelijk Kerstmis. In de video is een aantal bekende acteurs en actrices uit De Luizenmoeder te zien, zoals Ilse Warringa en André Dongelmans. Maar ook Wim Kieft en Tina de Bruin spelen een rol in deze clip.

Bekijk de clip van Eindelijk Kerstmis van Maaike Martens in de video van het AD hieronder.

Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De Luizenmoeder terugkijken bij Gids.tv.

Zien: cast <em>Luizenmoeder</em> in video <em>Eindelijk Kerstmis</em> van Maaike Martens Maaike Martens brengt haar eigen kerstnummer uit, met de titel Eindelijk Kerstmis. En in de videoclip zijn een groot aantal bekenden te zien. Ilse Warringa en Wim Kieft in videoclip Eindelijk KerstmisDe actrice is onder meer bekend van De Luizenmoeder, waarin ze de rol van Ursula speelt. Ze besloot dat Nederland wel een vrolijke noot kan gebruiken in de coronacrisis en schreef Eindelijk Kerstmis. In de video is een aantal bekende acteurs en actrices uit De Luizenmoeder te zien, zoals Ilse Warringa en André Dongelmans. Maar ook Wim Kieft en Tina de Bruin spelen een rol in deze clip. Bekijk de clip van Eindelijk Kerstmis van Maaike Martens in de video van het AD hieronder. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De Luizenmoeder terugkijken bij Gids.tv. Jinek gemist? Ilse Warringa geeft voorproefje op Nieuw Zeer met hilarische scène Bekijk deze video » Bekijk eerste beelden Barrie Barista en het Einde der Tijden met Henry van Loon Bekijk deze video »
Muziek :
Zien: cast Luizenmoeder in video Eindelijk Kerstmis van Maaike Martens


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: cast Luizenmoeder in video Eindelijk Kerstmis van Maaike Martens of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier