Zien: Fred van Leer zingt in I Can See Your Voice en breekt een glas

Zien: Fred van Leer zingt in I Can See Your Voice en breekt een glas

Fred van Leer is een meester in de lipsync, maar heeft zijn eigen stembanden niet bepaald onder controle. Carlo Boszhard vraagt hem een stukje te zingen. Samantha Steenwijk zal voor hem lipsyncken en vertelt hem dat hij een liedje van Tina Turner moet zingen. Nog voordat hij de eerste zin gezongen heeft, klinkt er een sound effect van een gebroken glas.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. I Can See Your Voice' is elke donderdagavond om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Zien: <em>Fred van Leer</em> zingt in I Can See Your Voice en breekt een glas Fred van Leer is een meester in de lipsync, maar heeft zijn eigen stembanden niet bepaald onder controle. Carlo Boszhard vraagt hem een stukje te zingen. Samantha Steenwijk zal voor hem lipsyncken en vertelt hem dat hij een liedje van Tina Turner moet zingen. Nog voordat hij de eerste zin gezongen heeft, klinkt er een sound effect van een gebroken glas. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. I Can See Your Voice' is elke donderdagavond om 20:30 uur te zien op RTL 4. Bekijk ook I Can See Your Voice: Marieke Elsinga uitgelachen als ze Ameno zingt: Domino! Bekijk deze video »
TV :
Zien: Fred van Leer zingt in I Can See Your Voice en breekt een glas


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Fred van Leer zingt in I Can See Your Voice en breekt een glas of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier