Stiekem meer dan 3 personen uitnodigen tijdens Kerst? "Zeker wel!" (video)

Stiekem meer dan 3 personen uitnodigen tijdens Kerst? "Zeker wel!" (video)

Zijn er mensen die met de feestdagen een beetje willen sjoemelen met het aantal genodigden tijdens Kerst? Dit RTL Nieuws-fragment laat zien van wel. Op straat in Almere is de stemming verdeeld. Een stel laat weten dat ze toch wel meer dan drie mensen willen uitnodigen voor de feestdagen. Bekijk de video hieronder.

Stiekem meer dan 3 personen uitnodigen tijdens Kerst? "Zeker wel!" (video) Zijn er mensen die met de feestdagen een beetje willen sjoemelen met het aantal genodigden tijdens Kerst? Dit RTL Nieuws-fragment laat zien van wel. Op straat in Almere is de stemming verdeeld. Een stel laat weten dat ze toch wel meer dan drie mensen willen uitnodigen voor de feestdagen. Bekijk de video hieronder. Bekijk het RTL Nieuws-fragment over de coronaregels tijdens Kerst 2020 hierboven. Bekijk ook Eftelingbezoekers hebben lak aan coronaregels en feesten in attractiepark (video) Bekijk deze video » Bizarre beelden: Groningse studenten Vindicat houden coronafeest in bus Bekijk deze video »
Entertainment :
Stiekem meer dan 3 personen uitnodigen tijdens Kerst? "Zeker wel!" (video)

Bekijk het RTL Nieuws-fragment over de coronaregels tijdens Kerst 2020 hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Stiekem meer dan 3 personen uitnodigen tijdens Kerst? "Zeker wel!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV