Lang Leve de Liefde: Bas heeft kasteel van Harry Potter op zijn arm getatoeëerd (video)

Lang Leve de Liefde: Bas heeft kasteel van Harry Potter op zijn arm getatoeëerd (video)

Wanneer Bas de enorme tatoeage op zijn arm laat zien vraagt Jentel zich hardop af of dat het kasteel van Harry Potter moet voorstellen. Wanneer dat daadwerkelijk zo blijkt te zijn is ze flink onder de indruk: "Echt!? Heel nice, houd op!" Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve de Liefde: Bas heeft kasteel van <em>Harry Potter</em> op zijn arm getatoeëerd (video) Wanneer Bas de enorme tatoeage op zijn arm laat zien vraagt Jentel zich hardop af of dat het kasteel van Harry Potter moet voorstellen. Wanneer dat daadwerkelijk zo blijkt te zijn is ze flink onder de indruk: "Echt!? Heel nice, houd op!" Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve De Liefde: Eef en Margriet zijn verliefd: ‘Ik hou van je gewoon!’ Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Intense zoen tijdens schildersessie Margriet en Eef Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: Bas heeft kasteel van Harry Potter op zijn arm getatoeëerd (video)

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Bas heeft kasteel van Harry Potter op zijn arm getatoeëerd (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier