Spannende actiefilm Skyscraper vrijdag te zien bij SBS6: bekijk de trailer

Spannende actiefilm Skyscraper vrijdag te zien bij SBS6: bekijk de trailer

Kijk hier waar je de film Skyscraper kunt streamen.

Zie je het niet zitten om vanavond de deur uit te gaan, maar heb je wel zin in een spannende actiefilm? Dan hoef je alleen maar over te schakelen naar SBS6, want hier wordt Skyscraper uitgezonden. In deze film is de voormalige FBI-agent en oorlogsveteraan Will Sawyer, een rol van Dwayne Johnson, verantwoordelijk voor de veiligheid in wolkenkrabbers. Maar er ontstaat in China een grote brand in een van zijn hoge flatgebouwen en Will krijgt hier de schuld van. Hij doet er alles aan om zijn onschuld te bewijzen en zijn vrouw en kinderen te redden, want zij zitten vast op de verdieping boven de brand.

De film Skyscraper is vrijdag 11 december om 20.30 uur te zien bij SBS6. In de video hieronder kun je de trailer van Skyscraper bekijken.

Spannende actiefilm <em>Skyscraper</em> vrijdag te zien bij SBS6: bekijk de trailer Kijk hier waar je de film Skyscraper kunt streamen. Zie je het niet zitten om vanavond de deur uit te gaan, maar heb je wel zin in een spannende actiefilm? Dan hoef je alleen maar over te schakelen naar SBS6, want hier wordt Skyscraper uitgezonden. In deze film is de voormalige FBI-agent en oorlogsveteraan Will Sawyer, een rol van Dwayne Johnson, verantwoordelijk voor de veiligheid in wolkenkrabbers. Maar er ontstaat in China een grote brand in een van zijn hoge flatgebouwen en Will krijgt hier de schuld van. Hij doet er alles aan om zijn onschuld te bewijzen en zijn vrouw en kinderen te redden, want zij zitten vast op de verdieping boven de brand. De film Skyscraper is vrijdag 11 december om 20.30 uur te zien bij SBS6. In de video hieronder kun je de trailer van Skyscraper bekijken. Video: Enorme brand in een wolkenkrabber in de Arabische Emiraten Bekijk deze video » Angstaanjagend: tiener hangt aan randje wolkenkrabber (video) Bekijk deze video »
Trailer :
Spannende actiefilm Skyscraper vrijdag te zien bij SBS6: bekijk de trailer


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spannende actiefilm Skyscraper vrijdag te zien bij SBS6: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV