Franse film Un Triomphe vanaf 4 februari in de bioscoop: bekijk de trailer

Franse film Un Triomphe vanaf 4 februari in de bioscoop: bekijk de trailer

Begin februari kun je in de bioscoop de film Un Triomphe bekijken. Deze Franse film draait om acteur Étienne, hij besluit om een theaterworkshop te geven in een gevangenis, om wat geld te verdienen. Maar hij wordt verrast door het acteertalent van de gedetineerden. Étienne besluit om een groot avontuur aan te gaan, om samen met de gevangenen Samuel Beckett’s beroemde toneelstuk Wachten op Godot te gaan spelen.

De film Un Triomphe is vanaf 4 februari in de bioscoop te zien. In de video hieronder kun je de trailer van Un Triomphe bekijken.

Franse film <em>Un Triomphe</em> vanaf 4 februari in de bioscoop: bekijk de trailer Begin februari kun je in de bioscoop de film Un Triomphe bekijken. Deze Franse film draait om acteur Étienne, hij besluit om een theaterworkshop te geven in een gevangenis, om wat geld te verdienen. Maar hij wordt verrast door het acteertalent van de gedetineerden. Étienne besluit om een groot avontuur aan te gaan, om samen met de gevangenen Samuel Beckett’s beroemde toneelstuk Wachten op Godot te gaan spelen. De film Un Triomphe is vanaf 4 februari in de bioscoop te zien. In de video hieronder kun je de trailer van Un Triomphe bekijken. Trailer: Whatever It Takes over Max Verstappen (17 december bij Ziggo) Bekijk deze video » Bekijk trailer The Midnight Sky (nu in de bioscoop, 23 december op Netflix) Bekijk deze video »
Trailer :
Franse film Un Triomphe vanaf 4 februari in de bioscoop: bekijk de trailer


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Franse film Un Triomphe vanaf 4 februari in de bioscoop: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV