Klikbeet gemist? Geen roast, maar een Comedy Central Woste

Klikbeet gemist? Geen roast, maar een Comedy Central Woste

Een roast met daarbij mensen afzeiken is natuurlijk helemaal niet meer van deze tijd. Daarom een vernieuwde versie tijdens Klikbeet: Comedy Central Woste. Zomaar een greep uit de opmerkingen: "Stefan, jouw hoofd is iets waar ik met plezier aan denk." "Eva, jij hebt veel mannen gelukkig gemaakt met die wonderschone stem van je."

Bekijk het fragment van Klikbeet hieronder.

Klikbeet is elke zondag rond 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Klikbeet terugkijken bij Gids.tv.

<em>Klikbeet</em> gemist? Geen roast, maar een Comedy Central <em>Woste</em> Een roast met daarbij mensen afzeiken is natuurlijk helemaal niet meer van deze tijd. Daarom een vernieuwde versie tijdens Klikbeet: Comedy Central Woste. Zomaar een greep uit de opmerkingen: "Stefan, jouw hoofd is iets waar ik met plezier aan denk." "Eva, jij hebt veel mannen gelukkig gemaakt met die wonderschone stem van je." Bekijk het fragment van Klikbeet hieronder. Klikbeet is elke zondag rond 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Klikbeet terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Klikbeet gemist? Talentvolle bruiloft videograaf aangeboden Bekijk deze video » Klikbeet: Meldpunt kerstverlichting staat voor u klaar Bekijk deze video »
TV :
Klikbeet gemist? Geen roast, maar een Comedy Central Woste


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Klikbeet gemist? Geen roast, maar een Comedy Central Woste of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV