ZIEN: De spectaculaire finale van het Ik Geloof in Mij Concert in Ziggo Dome (video)

ZIEN: De spectaculaire finale van het Ik Geloof in Mij Concert in Ziggo Dome (video)

ZIEN: De spectaculaire finale van het <em>Ik Geloof in Mij Concert</em> in Ziggo Dome (video) De deelnemers van het programma Ik Geloof in Mij sluiten het bijzondere concert in de Ziggo Dome op spectaculaire wijze af. Kijk hier het hele Ik Geloof in Mij Concert René le Blanc kondigt het laatste nummer aan: 'Quando, quando, quando' van Engelbert Humperdinck. Alle zangers krijgen een mooie bos bloemen en de vuurfakkels sluiten de avond af. Bekijk alle optredens van het Ik Geloof in Mij Concert Ik Geloof in Mij in Concert: bekijk de spectaculaire opening (video) Bekijk deze video » Ik Geloof in Mij in Concert gemist? René le Blanc zingt 'If I Tell You' Bekijk deze video » Ik Geloof in Mij in Concert René le Blanc & Dario Kreuger met 'I Can See Clearly Now' Bekijk deze video » Ik Geloof in Mij Concert: Dario Krueger & Johan Kettenburg zingen 'Bloed, Zweet en Tranen' Bekijk deze video » Ik Geloof in Mij Concert: Rutger van Barneveld & Ivana zingen 'Samen Zijn' Bekijk deze video » Ik Geloof in Mij Concert: René Le Blanc & Rutger van Barneveld zingen 'Een Dag Uit Duizend Dromen' Bekijk deze video » Ik Geloof in Mij Concert: René Le Blanc zingt 'Green Green Grass of Home' Bekijk deze video » ZIEN: De spectaculaire finale van het Ik Geloof in Mij Concert in Ziggo Dome (video) Bekijk deze video » Bekijk het gehele optreden hierboven.
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De deelnemers van het programma Ik Geloof in Mij sluiten het bijzondere concert in de Ziggo Dome op spectaculaire wijze af.

Kijk hier het hele Ik Geloof in Mij Concert

René le Blanc kondigt het laatste nummer aan: 'Quando, quando, quando' van Engelbert Humperdinck. Alle zangers krijgen een mooie bos bloemen en de vuurfakkels sluiten de avond af.

Bekijk alle optredens van het Ik Geloof in Mij Concert

Bekijk het gehele optreden hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: De spectaculaire finale van het Ik Geloof in Mij Concert in Ziggo Dome (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier