Spider-Man: Homecoming zondag te zien bij Veronica

Spider-Man: Homecoming zondag te zien bij Veronica

Na zijn ontmoeting met de Avengers keert Peter Parker, gespeeld door Tom Holland naar huis. Hij probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, wanneer de nieuwe schurk The Vulture in zijn leven komt en hij Peters familie en vrienden in levensgevaar brengt.

Bekijk de trailer van Spider-Man: Homecoming hieronder. De film is vanavond, zondag 13 december, om 20:00 uur te zien bij Veronica.

<em>Spider-Man: Homecoming</em> zondag te zien bij <em>Veronica</em> Na zijn ontmoeting met de Avengers keert Peter Parker, gespeeld door Tom Holland naar huis. Hij probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, wanneer de nieuwe schurk The Vulture in zijn leven komt en hij Peters familie en vrienden in levensgevaar brengt. Bekijk de trailer van Spider-Man: Homecoming hieronder. De film is vanavond, zondag 13 december, om 20:00 uur te zien bij Veronica. Bekijk ook Spider-Man niet meer bij Marvel? "Disney loopt gewoon weg bij Sony" Bekijk deze video » André Hazes Jr. maakt kabaal op zijn nieuwe Spider-Man drumstel Bekijk deze video »
Film :
Spider-Man: Homecoming zondag te zien bij Veronica


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Spider-Man: Homecoming zondag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV