Openhartig gesprek met Sigrid Kaag in Linda's Wintermaand (video)

Openhartig gesprek met Sigrid Kaag in Linda's Wintermaand (video)

Vanavond (13 december) is er weer een nieuwe aflevering van Linda's Wintermaand te zien. Dit keer zijn Sigrid Kaag en Matthijs van Nieuwkerk te gast bij Linda de Mol.

Openhartig gesprek
Matthijs van Nieuwkerk is samen met Sigrid Kaag te gast bij Linda de Mol voor een openhartig gesprek. Samen bespreken ze de mooiste en belangrijkste momenten van hun leven tot nu toe, en er wordt teruggeblikt op het jaar 2020. Naast de coronacrisis die de hele wereld raakte, was dit jaar om verschillende redenen ook bijzonder voor Van Nieuwkerk en Kaag.

Openhartig gesprek met <em>Sigrid Kaag</em> in <em>Linda's Wintermaand</em> (video) Vanavond (13 december) is er weer een nieuwe aflevering van Linda's Wintermaand te zien. Dit keer zijn Sigrid Kaag en Matthijs van Nieuwkerk te gast bij Linda de Mol. Openhartig gesprekMatthijs van Nieuwkerk is samen met Sigrid Kaag te gast bij Linda de Mol voor een openhartig gesprek. Samen bespreken ze de mooiste en belangrijkste momenten van hun leven tot nu toe, en er wordt teruggeblikt op het jaar 2020. Naast de coronacrisis die de hele wereld raakte, was dit jaar om verschillende redenen ook bijzonder voor Van Nieuwkerk en Kaag. Linda's Wintermaand is vanaf zondag 6 december wekelijks om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Linda's Wintermaand: Dit is de favoriete bezigheid van Sigrid Kaag (video) Bekijk deze video » Linda's Wintermaand gemist? Dit is het favoriete liedje van Sigrid Kaag Bekijk deze video »

Linda's Wintermaand is vanaf zondag 6 december wekelijks om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV