Zien: Legendarische beelden van Wilfred Genee als host van Ik Geloof in Mij Concert

Zien: Legendarische beelden van Wilfred Genee als host van Ik Geloof in Mij Concert

Zien: Legendarische beelden van <em>Wilfred Genee</em> als host van <em>Ik Geloof in Mij Concert</em> Wilfred Genee had zich flink uitgedost voor het concert van de deelnemers van Ik Geloof in Mij. Hij interviewt René Le Blanc op het podium. Genee was verantwoordelijk voor dit concert, dat hij regelde via zijn radioshow Veronica Inside. Wilfred Genee regelt Ziggo Dome-concert voor artiesten Ik Geloof In Mij (video) Bekijk deze video » Bekijk hier de optredens van het Ik Geloof in Mij Concert terug. Bekijk de video van het Ik Geloof in Mij Concert hierboven. Bekijk ook Ik Geloof in Mij in Concert gemist? René le Blanc zingt 'If I Tell You' Bekijk deze video » ZIEN: De spectaculaire finale van het Ik Geloof in Mij Concert in Ziggo Dome (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wilfred Genee had zich flink uitgedost voor het concert van de deelnemers van Ik Geloof in Mij. Hij interviewt René Le Blanc op het podium. Genee was verantwoordelijk voor dit concert, dat hij regelde via zijn radioshow Veronica Inside.

Bekijk hier de optredens van het Ik Geloof in Mij Concert terug.

Bekijk de video van het Ik Geloof in Mij Concert hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Legendarische beelden van Wilfred Genee als host van Ik Geloof in Mij Concert of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier