Linda's Wintermaand gemist? Dit is het favoriete liedje van Matthijs van Nieuwkerk

Linda's Wintermaand gemist? Dit is het favoriete liedje van Matthijs van Nieuwkerk

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Linda's Wintermaand op zondag 13 december. Je kunt hier ook de hele Linda's Wintermaand van 13 december terugkijken.

Matthijs van Nieuwkerk is zondagavond te gast bij Linda's Wintermaand. Huisband Mell & Vintage Future zingt Under My Thumb van de Rolling Stones, het favoriete nummer van Van Nieuwkerk.

<em>Linda's Wintermaand</em> gemist? Dit is het favoriete liedje van <em>Matthijs van Nieuwkerk</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Linda's Wintermaand op zondag 13 december. Je kunt hier ook de hele Linda's Wintermaand van 13 december terugkijken. Matthijs van Nieuwkerk is zondagavond te gast bij Linda's Wintermaand. Huisband Mell & Vintage Future zingt Under My Thumb van de Rolling Stones, het favoriete nummer van Van Nieuwkerk. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv. Openhartig gesprek met Sigrid Kaag in Linda's Wintermaand (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Linda's Wintermaand gemist? Dit is het favoriete liedje van Matthijs van Nieuwkerk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV