Maandag in de 5 Uur Show: toespraak Rutte, Klein maar Fijn & Fedja van Huêt (video)

Maandag in de 5 Uur Show: toespraak Rutte, Klein maar Fijn & Fedja van Huêt (video)

Brecht van Hulten of Carolina Lo Galbo presenteert maandag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen:

  • Aandacht voor de toespraak van Mark Rutte, over de aanscherping van de coronamaatregelen, van maandagavond
  • Bobby de Groot en Dido Geluk, juryleden in Klein maar Fijn, praten over het tv-programma rondom miniatuurbouwers
  • Acteur Fedja van Huêt over zijn inzet voor kinderen met een handicap

Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van maandag hieronder

Maandag in de <em>5 Uur Show</em>: toespraak Rutte, Klein maar Fijn &amp; Fedja van Huêt (video) Brecht van Hulten of Carolina Lo Galbo presenteert maandag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen: Aandacht voor de toespraak van Mark Rutte, over de aanscherping van de coronamaatregelen, van maandagavond Bobby de Groot en Dido Geluk, juryleden in Klein maar Fijn, praten over het tv-programma rondom miniatuurbouwers Acteur Fedja van Huêt over zijn inzet voor kinderen met een handicap Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van maandag hieronder De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Klein maar Fijn: Jan Versteegh schiet gestreste deelneemster te hulp (video) Bekijk deze video »
TV :
Maandag in de 5 Uur Show: toespraak Rutte, Klein maar Fijn & Fedja van Huêt (video)

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV