De Streken Van Van Boven: Yvette van Boven gaat aan de slag als palingvisser

De Streken Van Van Boven: Yvette van Boven gaat aan de slag als palingvisser

Vanaf maandag (14 december) maakt culinair schrijfster en topkok Yvette van Boven een culinaire roadtrip door Nederland in haar nieuwe programma De Streken Van Van Boven. Ze komt onderweg allerlei mensen tegen en is zeker niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken. Maar als Yvette aan de slag gaat als palingvisser, merkt ze dat dit toch een behoorlijk zwaar beroep is…

Bekijk het fragment van De Streken Van Van Boven in de video hieronder.

Het nieuwe programma De Streken Van Van Boven is vanaf maandag 14 december elke werkdag rond 19.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De Streken Van Van Boven terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Streken Van Van Boven</em>: Yvette van Boven gaat aan de slag als palingvisser Vanaf maandag (14 december) maakt culinair schrijfster en topkok Yvette van Boven een culinaire roadtrip door Nederland in haar nieuwe programma De Streken Van Van Boven. Ze komt onderweg allerlei mensen tegen en is zeker niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken. Maar als Yvette aan de slag gaat als palingvisser, merkt ze dat dit toch een behoorlijk zwaar beroep is… Bekijk het fragment van De Streken Van Van Boven in de video hieronder. Het nieuwe programma De Streken Van Van Boven is vanaf maandag 14 december elke werkdag rond 19.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De Streken Van Van Boven terugkijken bij Gids.tv. Jinek gemist? Zo gaan verschillende landen om met handhaving coronaregels Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV