Epke Zonderland: "Niet gepraat met Hans van Zetten over ontslag" (video)

Epke Zonderland: "Niet gepraat met Hans van Zetten over ontslag" (video)

Epke Zonderland werd vanavond bij Ziggo Sport bevraagd over het ontslag van Hans van Zetten bij de NOS.

Misstanden
"Ik heb niet met hem over de situatie gepraat, dan vind ik lastig." Van Zetten werd vorige maand ontslagen bij de NOS na denigrerende opmerkingen over turnsters die geestelijk en lichamelijk zeggen te zijn mishandeld. Ook werkte Van Zetten een onderzoek naar de misstanden tegen.

Bekijk de video van Ziggo Sport hieronder:

Epke Zonderland: &quot;Niet gepraat met <em>Hans van Zetten</em> over ontslag&quot; (video) Epke Zonderland werd vanavond bij Ziggo Sport bevraagd over het ontslag van Hans van Zetten bij de NOS. Misstanden"Ik heb niet met hem over de situatie gepraat, dan vind ik lastig." Van Zetten werd vorige maand ontslagen bij de NOS na denigrerende opmerkingen over turnsters die geestelijk en lichamelijk zeggen te zijn mishandeld. Ook werkte Van Zetten een onderzoek naar de misstanden tegen. Bekijk de video van Ziggo Sport hieronder: Bekijk ook Hans van Zetten onder vuur, speelde grote rol in doofpotaffaire turnwereld (video) Bekijk deze video » Hans van Zetten stopt bij NOS: "Medeverantwoordelijk voor wangedrag turntrainers" (video) Bekijk deze video »
Sport :
Epke Zonderland: "Niet gepraat met Hans van Zetten over ontslag" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Epke Zonderland: "Niet gepraat met Hans van Zetten over ontslag" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier