Bekijk hier de gasten van Op1 van vanavond: o.a. Ernst Kuipers (video)

Bekijk hier de gasten van Op1 van vanavond: o.a. Ernst Kuipers (video)

Het was een drukke corona-dag, en daarom een tafel vol deskundigen bij Op1 vanavond. Tamara van Ark en Arie Slob praten ons bij over de situatie in het onderwijs, en Erst Kuipers praat over de coronamaatregelen in het algemeen.

Bekijk in onderstaande video alle gasten van Op1:

Bekijk hier de gasten van <em>Op1</em> van vanavond: o.a. Ernst Kuipers (video) Het was een drukke corona-dag, en daarom een tafel vol deskundigen bij Op1 vanavond. Tamara van Ark en Arie Slob praten ons bij over de situatie in het onderwijs, en Erst Kuipers praat over de coronamaatregelen in het algemeen. Bekijk in onderstaande video alle gasten van Op1: Bekijk ook Op1 gemist? "Pieter Omtzigt maakte leiderschap Wopke Hoekstra mogelijk" (video) Bekijk deze video » Marjolein van Egmond over vertraging vaccins bij Op1: "Geen invloed op vaccinaties" (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Eerste homohuwelijk in Nederland komt in museum (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Bekijk hier de gasten van Op1 van vanavond: o.a. Ernst Kuipers (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de gasten van Op1 van vanavond: o.a. Ernst Kuipers (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier