Zaak van je Leven over de beul van Twente gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Zaak van je Leven over de beul van Twente gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Zaak van je Leven over de beul van Twente gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van De Zaak van je Leven blikken rechercheurs blikken terug het een politieonderzoek naar 'de beul van Twente', die meerdere dieren gruwelijk verwondde. Ook mensenBij het onderzoek naar dierenmishandelingen in Twente, waarbij paarden en schapen worden ernstig worden verwond, realiseert de politie zich op een gegeven moment dat deze dader mogelijk ook mensen aanvalt en een moord heeft gepleegd. Een zoektocht volgt. ImpactIn elke aflevering van De Zaak van je Leven wordt duidelijk hoe groot de impact van het onderzoek is geweest op de levens van de rechercheurs, hun collega’s, getuigen en nabestaanden. Nog één keer duiken zij in het archief en halen stille getuigen naar boven. De zaak van je leven: vissers ontdekken lijk in foliepakket in de Biesbosch Bekijk deze video » De zaak van je leven: politie stuit op van Succinilcolina, "het perfecte moordwapen" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze aflevering van De Zaak van je Leven blikken rechercheurs blikken terug het een politieonderzoek naar 'de beul van Twente', die meerdere dieren gruwelijk verwondde.

Ook mensen
Bij het onderzoek naar dierenmishandelingen in Twente, waarbij paarden en schapen worden ernstig worden verwond, realiseert de politie zich op een gegeven moment dat deze dader mogelijk ook mensen aanvalt en een moord heeft gepleegd. Een zoektocht volgt.

Impact
In elke aflevering van De Zaak van je Leven wordt duidelijk hoe groot de impact van het onderzoek is geweest op de levens van de rechercheurs, hun collega’s, getuigen en nabestaanden. Nog één keer duiken zij in het archief en halen stille getuigen naar boven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Zaak van je Leven

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zaak van je Leven over de beul van Twente gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier