Nabeschouwing Formule 1-seizoen: wat waren de hoogte- en dieptepunten?

Nabeschouwing Formule 1-seizoen: wat waren de hoogte- en dieptepunten?

Het afgelopen Formule 1-seizoen was anders dan alle andere jaren, vanwege het coronavirus en de aangepaste kalender. In de laatste aflevering van RTL GP Slipstream blikken Kees van de Grint en Allard Kalff uitgebreid terug op het afgelopen jaar. Hoe deed Max Verstappen het en wat waren de hoogte- en dieptepunten van het voorbije seizoen?

Bekijk de nabeschouwing door RTL GP Slipstream hieronder.

Nabeschouwing <em>Formule 1</em>-seizoen: wat waren de hoogte- en dieptepunten? Het afgelopen Formule 1-seizoen was anders dan alle andere jaren, vanwege het coronavirus en de aangepaste kalender. In de laatste aflevering van RTL GP Slipstream blikken Kees van de Grint en Allard Kalff uitgebreid terug op het afgelopen jaar. Hoe deed Max Verstappen het en wat waren de hoogte- en dieptepunten van het voorbije seizoen? Bekijk de nabeschouwing door RTL GP Slipstream hieronder. Bekijk ook Formule 1: Samenvatting kwalificatie GP Abu Dhabi 2020 Bekijk deze video » Formule 1: Max Verstappen wint de GP van Abu Dhabi en wordt derde in het kampioenschap Bekijk deze video »
Formule 1 :
Nabeschouwing Formule 1-seizoen: wat waren de hoogte- en dieptepunten?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nabeschouwing Formule 1-seizoen: wat waren de hoogte- en dieptepunten? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier